От Toyota Racing Development винаги са били сред обичайните заподозрени на тунинг изложението SEMA в Лас Вегас. Сред специално подготвените за събитието от TRD модели са Avalon, Camry, Corolla, Highlander и Land Cruiser.

Окачването на 2015 Toyota Avalon XLE Touring е свалено с 3,80 см от двете страни, джантите са 19-цолови, а двойният ауспух е с четворни изходи. Camry XSE V6 също е с доближено до земята окачване (2,5 см. отпред и 3,80 отзад), 21-цолови джанти, нови накладки и изпускателна система. Прави впечатление, че скоростната кутия CVT в Corolla LE Eco е заменена от 6-степенна, ръчна.

 

Най-големите промени в интериора са в Highlander, а при Land Cruiser окачването е вдигнато с 5 см. Наблюдава се и оборудване с допълнителна планка, закрепена под пода, предна решетка с LED светлини, багажник върху покрива и 20-цолови джанти. Toyota активно проучва мнението на публиката за тези модификации, защото ако обратната връзка е позитивна, то много от интересните новости могат да стигнат до масово производство.

Източник: speed-press.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *