Тази година отново ще се проведе международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017. На събитието ще бъдат представени последните новости от света на комерсиалните превозни средства. Традиционно проявата ще се състои в първите дни на юни – от 01 до 03, на откритите площи и пистата на летище Лесново.

Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Целта на изложението е да отговори на актуалните интереси и изисквания на специализираната аудитория потребители на леко- и тежкотоварни автомобили. В рамките на изложението ще бъде осигурена възможност за тест-драйв.

Посетителите на TRUCK EXPO 2017 ще имат възможността да се запознаят с множество новости свързани с автомобилите, услугите и следпродажбеното обслужване, представени по възможно най-атрактивния и информативен начин.

Марките, които към момента са потвърдили участие и ще представят своята пълна палитра от автомобили за индустрията, транспорта и дистрибуцията, както и най-новите модели автобуси и специализирани превоз­­ни средства са:

DAF, FORD, ISUZU, IVECO, KARSAN, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT, SCANIA, SETRA, VOLVO.

Специално място на изложението ще бъде отредено на превозните средства от категория N1, предназначени за транспортиране на товари с максимално допустимо тегло до 3,5 тона. Интересът е голям, а участие са потвърдили: CITROEN, FORD, GREAT WALL, PEUGEOT, SSANG YONG, VOLKSWAGEN.

Освен автомобилите, посетителите на TRUCK EXPO 2017 ще могат да се запознаят и с различни транспортни решения и услуги. На събитието ще присъстват и производители на ремаркета и полуремаркета, оборудване и екипировка, сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи. Сред участниците ще видим фирми, предлагащи хидравлични системи за товарни автомобили; финансовите улеснения и услуги; вериги бензиностанции; застрахователни компании и т. н.

Компании, които имат интерес да представят продукти и услуги, кореспондиращи с тежкотоварната автомобилна техника, все още могат да заявят участие към логистичния организатор на  TRUCK EXPO 2017 – Фернет България, тел./факс: 032/681 115; 607 613; e-mail: office@fairnetbg.com.

Локацията на събитието – летище Лесново се намира в община Елин Пелин, в източната част на Софийското поле, на 27 км източно от столицата.

Допълнителна информация можете да намерите на сайта на изложението: www.truckexpo.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *