Силата и мощта на тежкотоварните автомобили в България отново ще стъпи на пистата на Летище Лесново. От 7-ми до 9-ти юни там ще се проведе TRUCK EXPO 2018.

DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, KARSAN, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS ще покажат най-новите си модели, технологии и оборудване за камиони, автобуси и специализирани превозни средства. За втора поредна година редом до тежките си събратя, ще застанат и лекотоварните машини на FORD, ISUZU,  MITSUBISHI, PEUGEOT, VOLKSWAGEN и др., предназначени за товари до 3.5 тона, както и производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка. За да допълнят палитрата от стоки и услуги за транспортния бранш, сред изложителите ще бъдат представени фирми, които предлагат сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, както и финансови улеснения и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Традицията ще бъде спазена и тази година със специализирания тест драйв, който ще даде шанс на всички професионалисти да се докоснат до най-добрите машини и да изпробват възможностите и удобствата на новите технологии и и оборудване.


TRUCK EXPO 2018 се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. Асоциацията представлява автомобилния бранш у нас и обединява 44 компании, представляващи 66  производители на моторни превозни средства, както и техните представители на за територията на страната. Целта на ААП е да подпомогне развитието на автомобилната индустрия, техническите и екологичните стандарти, безопасността на движението  и др. Асоциацията е член на Международната организация на автомобилните конструкториОИКА, Европейската асоциация на автомобилните производители(АСЕА), КРИБ, БТПП,както и на Държавно-обществената консултативна комисия по безопасност на движението към Министерския съвет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *