Подготовката за най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017 е в разгара си.На 1-ви юни, на 20 км. от София – на летище Лесново – ще бъдат изложени най-новите модели и разработки на водещите световни производители на автомобили за индустрията, транспорта и дистрибуцията.

Актуални предложения и разработки върху площ от 10 000 кв. м. ще покажат DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, KARSAN, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT, SCANIA, SETRA, VOLVO TRUCKS и др.

За първи път в България на изложението ще бъдат представени и лекотоварни автомобили, предназначени за транспортиране на товари с тегло до 3.5 тона (N1-CITROEN, FORD, VOLKSWAGEN, PEUGEOT, FIAT, GREAT WALL, SSANG YONG и др).

„TRUCK EXPO 2017 е конкурентен пазар за търговски марки и нови продукти, който ще покаже бъдещето на тежката автомобилна индустрия“, подчерта Петър Дончев, ръководител секция „камиони“ в Асоциацията на автомобилните производители, член на УС на ААП и представител на SCANIA за България. „Над 50 фирми, с повече от 100 водещи бранда, участват в изложението, включително най-големите производители в Европа, САЩ и Азия. Предстоят повече от 20 технологични премиери и иновации, които могат да бъдат видени за първи път на TRUCK EXPO 2017”,  допълни Дончев.

Цялата палитра от продукти и услуги в сектора ще бъде представена на международното изложение в Лесново – камиони, автобуси, ремаркета и полуремаркета, оборудване и екипировка, резервни части, гуми, масла. Сред участниците ще бъдат и фирми, предлагащи финансиране, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Всички новини за TRUCK EXPO 2017 прочетете тук.

Снимка: DAF

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *