Популярният месинджър Viber се сдоби с придружаващо приложение Wink, което позволява на потребителите да изпращат снимки или видео клипове за ограничено време след като са били видени веднъж от получателя.

Viber Wink е безплатно приложение, с помощта на което потребителят може да направи снимка или кратко видео с дължина до 10 секунди и ако иска, може да добави и кратък текст към снимката.

Wink дава също възможност за настройване на таймер, така че съобщението да бъде изтрито след определено време от 1, 3, 7 или 10 секунди, след като е видяно от получателя. В случай, че не е избрана опцията за времево ограничение, тогава съобщението ще бъде изпратено като обикновена снимка или видео.

Видео и снимки могат да бъдат изпращани до всеки един контакт във Viber. Съобщението, изпратено чрез Wink, се появява в стандартния прозорец за разговор и може да бъде видяно от получателя, дори и да няма инсталирано допълнително приложение Viber Wink. След като е видяно съобщението, то изчезва след предварително указаното време.

Wink е достъпно безплатно за iPhone и Android устройства. За да работи, Wink изисква версия 5.7 на Viber, която също е налична в магазина за приложения. Тя е с подобрени функционалности на груповите чатове – показва например дали приятелите са прочели съобщението.

От 24-ти декември българските потребители ще могат да си свалят безплатно Wink стикер пакет, който прави чата по-забавен.

Източник: www.technews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *