Art Studio Vilner успешно завърши поредния си проект, преобразявайки интериора на топ изпълнение на Mercedes-Benz S-Class с 585 к.с.

Фина черна кожа и алкантара, ромбоидно-квадратен десен, изразен чрез бели, контрастни шевове – това определено е уникално топ изпълнение. Vilner изпълняват дори стелките от кожа с квадратна графика като същият десен е повторен и от двете страници на таблото с алкантарата, които през повечето време остават скрити от затворените предни врати. Пресичащите се бели шевове вървят през централните области на седалките, отстрани на централния тунел, както и по тавана на автомобила. Кората на капака на багажника също е получила фино отношение, алкантара и бели шевове в квадратни графики.

Секции от алкантара и фина кожа „Напа“ правят волана едновременно приятен за окото и на допир. Алкантара покрива гърба на вътрешното огледало, гърбовете на подглавниците и всички оригинално оставени голи пластмасови елементи в интериора. Тя присъства и на тавана като покрива дори отварящото се „яйце“, което помещава бутоните за набиране на телефонни номера. Обърнете внимание и на металния бутон за отваряне на отделението в подлакътника отпред – традиционно той е алуминиево сив, като тук е тониран до черно. В черен пиано лак са пременени и всички дървени апликации в купето.

Резултатът е черно царство на лукса, точно по начина по който го е пожелал собственикът на това високо изпълнение на S-Class.

Характеристики на автомобила: 2015 Mercedes-Benz S 63 AMG, 5461 куб. см, V8, 585 к.с., 900 Нм въртящ момент, 7 ст. Автоматична трансмисия, задно задвижване, 2045 кг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *