Volkswagen освежи линиите Beetle и Beetle Cabriolet с редица нови предложения: от класическия производствен модел с много варианти за персонализация до специалните модели Denim и Beetle Exclusive.

Специалният Denim

Volkswagen Beetle ? Modelljahr 2017

Името подсказва за какво става въпрос. Новият Beetle Denim е базиран на модела от 1974 г. Jeans Beetle. Костенурката е боядисана в Stonewashed Blue Metallic, която придава „дънков” външен вид. Свалящият се покрив, който отново е в тематичния деним цвят, и 17-инчовите Circle джанти в цвят Dark Graphite открояват модела от всички останали. Спортните седалки в син цвят и „дънковите джобове”, както и алуминиевото табло в цвят син мат дават допълнителен модерен и спортен акцент.

DB2016AU00527_small

Цената на Beetle Denim започва от €23 600.

За спортно ориентираните VW предлага интериорния пакет R-Line

Пакетът включва R-Line лого (при избор на R-Line оборудване) на праговете на вратите, както и на облегалките за глава на седалките. Към това се добавя кожен мултифункционален R-Line спортен волан. Интериорният пакет R-Line може да бъде поръчан с Kyalami  дизайнерски текстил за седалките или с кожа Vienna. Началната цена на пакета е €895.

ALLSTAR продължението..

ALLSTAR отново ще се  предлага в края на 2016 година при начална цена €22 775. Този специален Beetle се характеризира с надпис ALLSTAR на праговете, 17-инчови лети джанти Linas, климатроник, двузонов температурен контрол, Composition Media радио система, навигация Discover Media и легендарното Beetle купе.

Beetle Exclusive

Volkswagen Beetle Cabriolet Exclusive

Специалните Beetle Exclusive и Beetle Cabriolet Exclusive са базирани на линиите оборудване Design и R-Line. При екстериора имаме алуминиеви джанти Twister в черно със светла обработена повърхност (включително заключване за колелата, което предлага допълнителна защита от кражба). Интериорът е с черно табло и алуминиеви прагове с надпис Volkswagen Exclusive.

Volkswagen Beetle ? Modelljahr 2017

Седалките и страничните опори са завършени с кожа Nappa. Специален бонус е т.нар. Cool кожа, която остава хладна, дори при продължително слънчево нагряване. Цената на Beetle Exclusive започва от €24 200, а на версията кабриолет  – от €28 550.

Volkswagen Beetle Cabriolet ? Modelljahr 2017

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *