Volvo Cars ще работи в сътрудничество с шведския стартъп urb-it за разширяване на услугата за доставка на продукти In-car Delivery Service.

Услугата на urb-it осигурява доставка в реално време на продукта, който е поръчан, в рамките на 2 часа от натискането на бутона „купувам” на смартфона. Шведската компания наема студенти и почасови работници, на които се заплаща на направена доставка. Когато Вие поръчате през приложението, то използва местоположението и достъпността, за да избере за Вас личен urber – така са наречени хората, които доставят продуктите Ви.

Всеки urber е стриктно проверен от urb-it, за да се осигури висококачествена услуга и проследимост. Клиентът винаги знае името на своя urber. В момента, в който urber-ът получи поръчка на своето мобилно устройство, той отива да напазарува продуктите, представяйки специален код за поръчка. Накрая поръчката се доставя директно до колата на клиента, за по-малко от 2 часа.

“Всъщност е доста просто, затова е и толкова ефективно. Пазарувате онлайн от работещ с urb-it магазин и просто избирате доставката да бъде направена до Вашето  Volvo. Това може да бъде направено в предварително определено време или възможно най-бързо. Може да следите процеса на събиране и доставка на своето мобилно устройство, ако искате, или просто да изчакате потвърждение за доставка. Ако не бъде направена в рамките на 2 часа, доставката Ви е безплатна,” коментира старши вицепрезидентът маркетинг продажби и услуги на Volvo, Бьорн Анвал.

Volvo Cars започна да популяризира услугата In-car Delivery още през 2015 година, заедно с най-големия в Швеция онлайн хранителен магазин. Автомобилният производител предлага редица услуги за „свързване” на автомобилите между своите клиенти на определени пазари, използвайки технологията дигитален ключ, която позволява собствениците на Volvo да дават еднократен достъп до колите си за In-car Delivery цели.

През 2016 година urb-it ще бъде тестван в Стокхолм, но се очаква услугата да се разпространи в 200 града по света до 2025 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *