Подходът на Watch Dogs 2 към отворения и свят е различен от този, който се очаква от повечето игри. Вместо просто да се справя със задачите, играчът всъщност трябва да ги намира чрез проучване и след това да ги проследява до приложението на телефона си DedSec.

Аномалиите, водещи до мисии, са представени с оранжев цвят, който може да се види, когато играчът е в Nethack режим – един вид хакерско виждане, което хвърля сянка над света и открива възможности за хакване и електронни сигнали.

Подходът на Marcus към хакването е първото нещо, което играчът трябва да разбере. Винаги има тънка линия, която се простира от героят до възможните устройства за хакване наоколо и показва върху какво е съсредоточен в даден момент.

Обръщайки се към паркирана кола например и, натискайки L1 върху PS4 контролера, позволява колата да бъде хакната, а задържането на бутона отваря кормилно меню, което позволява да бъде управлявана.

Дронът на Marcus дава възможност на играча да получи панорамна гледка от Сан Франциско, докато разследва.

Героят има възможност да определя и външния си вид благодарение на опциите за персонализация на облеклото в магазина за дрехи Plainstock, а натискането на R2 поставя Marcus в паркур режим.

Повече за различните хакове и възможности може да видите в следващото видео:

Още за играта Watch Dogs 2 може да прочетете тук.

Watch Dogs 2 ще бъде пусната на Xbox One, PS4 и PC на 15-и ноември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *