Скоро ще бъде пуснат pre-expansion patch за World of Warcraft: Legion, което предполага много промени и подобрения за играта.

Ще Ви покажем част от съдържанието, което ще бъде налично в Azeroth в седмиците след пускането му.

Q2NRB7IZC7MB1468341894916

Около втората и третата седмица на август (не по-късно от 17-и), след като сте имали време да играете с новия patch и сте почувствали промените, някои ядосани нашественици ще започнат да падат от небето над Azeroth.

Ще можете да идентифицирате къде се случват нашествията като прегледате световната си карта. Възможно най-бързо ще трябва да се придвижите до зоната, която е под атака и да помогнете за защитата на Azeroth.

Всяко нашествие на демони преминава през четири етапа, а всеки етап завършва с награда на Nethershards.

Седмица след започване на нашествията, нападенията на Legion ще започнат да се засилват. След още една седмица демоничните атаки ще станат още по-големи, с което се увеличава шансът Ви да завършите Stand Against The Legion (за приключване на инвазията) и Defender of Azeroth: Legion Invasions (за завършване на нападенията във всички шест локации).

Когато участвате в нашествия на демони, получавате Nethershards. Съберете достатъчно и може да ги използвате върху всички видове transmogrification брони (ще бъдат налични четири: cloth, leather, mail и plate), нови неща за шията, пръстите, гърба, както и съществуващ само за събитието домашен боен любимец Felbat Pup.

Що се отнася до оръжията, ще е добре да плячкосате босовете в нашествията на демони в етапи 2 и 4, тъй като те може да Ви осигурят едно от 16 оръжия (налични само за това събитие), като например Fel Barbed Spear и Hellfury Longbow. На елементно ниво 700 тези оръжия може да бъдат перфектното нещо, което ще размахате пред лицето на най-близкия демон.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *